autokolergruppen.dk

– Alt fra gulvafslibning til mobilcovers

Home - Maling af badekar - Få dit lækre badekar igen – bestil maling af badekar

Få dit lækre badekar igen – bestil maling af badekar

Posted on March 24, 2019 in Maling af badekar

Er dit gamle badekar blevet træt, trist og misfarvet i emaljen? Kan du ikke få badekarret rent – og fjerne de grimme skønhedspletter – uanset hvor meget, du end skrubber og skurer? Så er det sandsynligvis fordi emaljen i dit badekar er slidt op.

Slid på badekarrets emalje gør badekarret grimt og uhygiejnisk

En slidt badekars emalje vil fremstå plettet og skjoldet. Der vil være tydelige rande langs kanten i badekarret, og området rundt om armatur, rør samt foran afløbet vil antage en ucharmerende brunlig eller gullig kulør. Dette skyldes, at det er her, emaljen udsættes for allermest slid, og her kan kalk og okker fra grundvandet lettest aflejre sig. Hvor en ny, glat emalje vil afvise kalk og okker, mens en slidt vil være ujævn og ru, og derfor gøre det lettere for disse mineraler at sætte sig fast sammen med sæberester og lignende.

Ud over det, at de tydelige aflejringer er misfarvede og grimme at se på, danner de også de perfekte vækst vilkår for diverse mikroorganismer. Dit slidte badekar kan således risikere at være en decideret bakterie bombe. Og det er ikke videre befordrende for den luksus og wellness, man normalt forbinder med et dejligt, varmt karbad.

Få ny emalje i dit badekar – og få luksus tilbage i hverdagen

I stedet for at skille dig af med det gamle badekar – hvilket både er en omkostningsfuld og tidskrævende proces – kan du overveje at få re-emaljeret badekarret. Ved emaljering af badekar kommer karret til at skinne som nyt, og kalk og okker vil ikke længere kunne aflejre sig i emaljen. En dygtig håndværker vil kunne klare opgaven på et par timer. Efter påføring af den nye emalje skal denne hærde i et døgn – og så er dit gamle badekar så godt som nyt.

Du kan læse mere om emaljering af badekar på ny-emalje.dk