Find den rette fagmand til gulvafslibning Valby

27 August 2018
Astrid Pedersen
Find den rette fagmand til gulvafslibning Valby

Er du netop flyttet ind i en nyindkøbt bolig, eller har du bare fået lyst til at friske den gamle op? Så bør du ikke ignorere gulvene i dit hjem. Mange mennesker forbinder opfriskning af bolig med indvendig maling af vægge i nye, flotte farver, indkøb af nye møbler og nyt interiør, og måske endda udskiftning af gardiner og belysning samt ny kunst til væggene. Men det samlede indtryk af et smukt designer hjem falmer i kanterne, hvis gulvet får lov at stå i al deres slidte tristesse.

Behandling af gulve ved gulvafslibning eller gulvafhøvling – et must, når hjemmet skal sættes i stand

Afslidningen vil især være synlig der, hvor gulvet betrædes mest, det vil sige, foran dørpartier og rundt om familiens spisebord, for at tage et par eksempler. Her vil gulvet typisk også bære præg af anden daglig brug, i form af skjolder og misfarvninger fra spildte væsker (for eksempel sodavand, saftevand, kaffe eller te), ridser fra møbler, legetøj og kæledyrs kløer, og en grålig film, som opstår, når snavs og støv trædes ned i det sårbare, ubeskyttede træværk. Derfor bør du få slebet eller høvlet dine gulve, når du alligevel er i gang med at sætte i stand.

En professionel gulvmand kan hjælpe dig til at få sat skik på dine gulve. I langt de fleste tilfælde vil dit gulv kunne blive pænt ved en grundig gulvafslibning, som er en langt mere skånsom og mindre invasiv behandling end en gulvafhøvling. Og med den rette efterbehandling vil dit gulv komme til at fremstå ensartet i overfladen og med en stråleglans, som var det ganske nylagt. Din professionelle gulvmand vil være dig behjælpelig i forhold til valg af efterbehandling til dit gulv, baseret på dine ønsker til farver, udtryk, og mængden af efterfølgende pleje. Læs mere på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-gulvafhoevling/afslibning-af-gulve/ 

Flere Nyheder