Find din lokale tandlæge i Silkeborg

01 November 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Når du rykker teltpælene op og slår dig ned i en ny kommune vil du automatisk gennem den offentlige sygesikring blive tildelt en ny praktiserende læge. Men en tandlæge skal du selv ud og finde

EBdent Tandlægeklinik ApS – din tandlæge i Silkeborg

Hvis din nye bopæl er placeret i Silkeborg eller nærmeste omegn hedder din lokale tandlæge EBdent Tandlægeklinik ApS.

Hos EBdent Tandlægeklinik ApS kan du få hjælp til alle typer tandbehandlinger. Du finder udelukkende dygtige og kompetente personaler hos EBdent Tandlægeklinik ApS i form af tandlæge, klinikassistenter og tandplejere som står klar til at hjælpe dig med dine tand problemer.

Den hyggelige lille klinik er desuden forsynet med state of the art tandlæge udstyr til undersøgelse, diagnosticering og behandling. Og personalet er fuldt rustet til at anvende det avancerede udstyr således at din tandbehandling kan blive skræddersyet netop dine behov.

Tandbehandlinger hos EBdent Tandlægeklinik ApS

Uanset om du skal have foretaget dit årlige eller halvårlige tjek af tænder og tandkød, eller om du kigger på en mere omfattende tandbehandling, kan du få den hjælp du behøver hos EBdent Tandlægeklinik ApS.

Hvis du sørger for at overholde dine aftaler om et til to tandlæge besøg på årlig basis vil de dygtige tandlæger hos EBdent Tandlægeklinik ApS have de bedste forudsætninger for at forebygge lidelser så som karies (også kendt som huller i tænderne) og parodontose.

Skulle skaden være sket, og har du pådraget dig et hul i en tand, kan EBdent Tandlægeklinik ApS sørge for at dette bliver renset op og repareret med en holdbar plast fyldning. Er tanden ødelagt kan EBdent Tandlægeklinik ApS hjælpe med en kunstig tandkrone eller et tandimplantat. Og har du brug for en protese kan EBdent Tandlægeklinik ApS henvise til dygtige tandteknikere i lokalområdet.

Du kan læse mere om EBdent Tandlægeklinik ApS, og kontakte klinikken via hjemmesiden https://ebdent.dk/ 

Flere Nyheder