autokolergruppen.dk

– Alt fra gulvafslibning til mobilcovers

Home - Maling af badekar - Genskab dit lækre, skinnende badekar med maling af badekar

Genskab dit lækre, skinnende badekar med maling af badekar

Posted on May 22, 2019 in Maling af badekar

Dit daglige velvære får et ordentligt boost, hvis du har mulighed for at dyrke afslappende wellness i eget hjem. Der skal ikke så meget til for at opnå den luksuriøse følelse af afstressning efter en lang arbejdsdag. Du behøver for eksempel ikke at være i besiddelse af hverken en jacuzzi, egen massør, sauna eller dampbad. Et helt almindeligt badekar af en vis størrelse er fuldt tilstrækkeligt for, at du kan forkæle dig selv og stresse af inden for dit hjems fire vægge.

Med dit eget badekar bestemmer du selv hvor ofte og hvor længe der skal bades. Du kan helt selv bestemme om det varme vand skal tilsættes duftende eller blødgørende olier eller salte, om der skal flyde rosenblade eller skumbobler i overfladen, eller om der skal strømme beroligende meditationsmusik eller radio fra højttalerne. En ekstra bonus ved denne form for hjemme-spa er, at du kan gå direkte i seng, når badekarret er tømt – du skal ikke i tøjet og transporteres hjem først. Og du kommer til at sove som en engel efter et varmt, velgørende karbad!

Få din hjemmespa igen med en badekarsmaling

Måske har du afholdt dig fra karbade gennem en længere periode, fordi dit badekar på grund af slitage ikke længere er særligt indbydende eller hygiejnisk. Et badekar, som er slidt i emaljen, vil typisk have misfarvede plamager, det hvor slitagen er allermest udtalt – for eksempel foran afløbet. Og der er ikke noget at sige til, at du mister lysten til dit daglige karbad.

En slidt emalje er ikke særligt befordrende for luksus og wellness. Det tager dog ikke en badekarsmaler mange timer at rette op på dette overfladiske slid. Ved maling af badekar slibes og renses karret, hvorpå ny emalje påføres. Efter et døgns tid kan du atter bruge dit badekar til luksus og afstressning – og så er det meget billigere end at købe nyt badekar! Læs mere på badekarsmaler.dk