Har du smagt bananpandekager?

28 August 2018
Troels Nielsen
Har du smagt bananpandekager?

Er det helt forkert at påstå, at tæt på alle personer kan lide pandekager?

Tænk over det en gang. Er du ikke selv vild med pandekager, og har du ikke også været det siden du var barn? Måske husker du endda tegneserierne om bjørnen Rasmus Klump, som havde pandekager som sin livret.

Under alle omstændigheder er der altså et eller andet ved pandekager, som de fleste bare ikke kan stå for. Og det er især dessertpandekagerne, som trækker. Det er lige så mundvandet løber, når man forestiller sig en lun pandekage med is, eller jordbærsyltetøj. Har du selv en personlig favorit når det gælder fyldet til pandekagen – måske sukker, Nutella, flødeskum eller sirup?

Der er rigtig mange muligheder og de smager allesammen godt.

Bananpandekager

Har du forresten smagt bananpandekager. Under billedet kan du se, hvordan du laver dej til bananpandekager.

Ja, hvordan nu med pandekagedejen? Har du din egen opskrift?. Det er sikkert noget med mel, sukker, æg, salt og smør. Måske med én eller anden variant. Men der er en ny opskrift du skal prøve – og det er en opkrift på bananpandekager. Hvis du følger linket kommer du direkte ind til en rigtig god opskrift på bananpandekager, men før du klikker videre, så får du lige lidt af hemmeligheden bag den lækre variant.

Du moser ganske enkelt 1-2 bananer, som du blander godt sammen med resten af pandekagedejen. Det giver en lidt tykkere dej, som er nem at arbejde med på panden, og så tilfører bananen en dejlig sødme til pandekagen.

Der er en lille smule mere måltid i en bananpandekage, fordi de mætter lidt mere end almindelige pandekager. Men det gør bestemt ikke fornøjelsen mindre. Bananpandekagerne kan varieres med det samme lækre fyld, som andre pandekager, og så er de selvfølgelig perfekte til en kop kaffe, te eller kakao.

Du er simpelthen nødt til at prøve opskriften  i dag.

Flere Nyheder