autokolergruppen.dk

– Alt fra gulvafslibning til mobilcovers

Home - Maling af badekar - Hjemmespa i badeværelset med maling af badekar

Hjemmespa i badeværelset med maling af badekar

Posted on July 11, 2019 in Maling af badekar

Drømmer du om at kunne bruge dit badeværelse som din egen, private hjemmespa – men er dit badekar i en ikke helt forsvarlig stand, når det handler om at bade i det? Ville du gerne kunne give ungerne et karbad i ny og næ, men har du hygiejne mæssige bekymringer? Og overvejer du af og til, om ikke det bedre kunne betale sig at skrotte det gamle, plettede og skrammede badekar til fordel for en plads besparende og mere rengørings venlig bruseniche? Så bør du i stedet overveje, om du skulle kontakte din lokale badekarsmaler, og få en ny emalje på badekarrets inderside.

Hvorfor skal jeg beholde det gamle badekar?

Hvis du er typen, som sætter pris på afslappelse og selvforkælelse, er der al mulig godt grund til at beholde dit badekar. Med et badekar har du den perfekte ramme for at skabe din egen lille wellness klinik på dit badeværelse – og det for ganske få midler. Det kræver blot et kar fyldt med varmt vand, en samling lækre sæber, olier, salte eller urter, som kan tilføre karbadet duft og afslappende egenskaber, og så en flok stearinlys og lidt blid musik for stemningens skyld.

Du vil blive overrasket over, hvor helende og velgørende et varmt karbad kan være for både krop og sjæl. Og børnene vil elske deres aftenbad, som med et badekar er ren morskab – en del sjovere end en balje i brusekabinen. Med et badekar er der plads til leg og hygge med mor eller far ved badekarskanten.

Få ny emalje i dit badekar – og oplev forskellen

De grimme og ulækre plamager i dit badekar skyldes aflejringer af kalk og okker, og er både uhygiejniske og uappetitlige. Til alt held kan de fjernes ved en oprensning og maling af badekar – læs mere på ny-emalje.dk