autokolergruppen.dk

– Alt fra gulvafslibning til mobilcovers

Home - invisalign - Invisalign – når smilet skal stråle påny

Invisalign – når smilet skal stråle påny

Posted on April 30, 2021 in invisalign

Mange voksne mennesker går rundt med skæve tænder og er ganske ulykkelige derover. Dette er der ikke noget at sige til. Hvis man gennem hele sin barndom og ungdom har haft et perfekt smil er det rigtig ærgerligt at opleve at dette med alderen går hen og bliver skævt på den ufede måde.

Kan jeg få lige tænder igen?

Der er ingen grund til at gå rundt og være ked af de skæve tænder – og du behøver ikke at skulle frygte at de vil forfølge dig hele livet igennem. Du kan nemlig sagtens få rettet tænder selv om du måske ikke længere er helt ung. Selv om tandretning i stor stil benyttes mens børn og unge er i den skolesøgende alder, og dermed stadig i deres primære vækst fase, kan voksne og modne mennesker også godt have glæde af tandregulering.

Et behandlingsforløb med tandbøjle kan korrigere et skævt bid, for eksempel overbid, underbid eller krydsbid, eller rette de skæve fortænder ind på plads – også hos voksne. Den anden gode nyhed er at dette kan gøres på langt mere æstetisk og komfortabel vis end det var tilfældet da du var barn eller teenager. Du kan nemlig få rettet tænder ved hjælp af en usynlig tandbøjle, den såkaldte Invisalign.

Invisalign er et helt system som består af individuelt tilpassede tandskinner, fremstillet i tynd og transparent plast. Ideen med Invisalign er at dine tænder gradvist rykkes på plads, idet du har de stærke skinner på tænderne op imod 22 timer i døgnet. Det kan faktisk lade sig gøre at opnå lige så flotte og holdbare resultater med Invisalign som med almindelige fastsiddende tandbøjler. Og så vil dine venner og kolleger slet ikke kunne se at du er i gang med at få rettet dine tænder.

Du kan læse mere om tandregulering ved hjælp af Invisalign på https://yousmileismile.dk/.