Køb smarte mobil covers online, og beskyt din smartphone

25 October 2018
Astrid Pedersen
Køb smarte mobil covers online, og beskyt din smartphone

En knust mobil telefon er lig med en stor udgift til reparation – eller, i værste fald, til anskaffelse af en ny telefon. Især moderne, nutidige smartphones er særligt udsatte for at lide den kranke skæbne, det er at blive smadret mod asfalt, beton, cement eller blot de hårde fliser på gulvet i badeværelset.

Dette skyldes, at en smartphone anno 2018 er væsentligt slankere og mere elegant i sit design, end en gammeldags mobil telefon. Dette smukke design, som de fleste, som ejer en smartphone af nyere dato, sætter megen stor pris på, levner ikke stor plads til beskyttelse. Din smartphone er for eksempel i besiddelse af et ultra følsomt display, som fungerer som grænseflade til de avancerede og smarte funktioner, som gør en smartphone så enestående. Hvis dette følsomme front display udsættes for hårdhændet behandling, fald fra selv små højder, eller spidse genstande, som kunne ligge i din lomme eller taske – for eksempel dine nøgler.

Få optimal beskyttelse af din smartphone med beskyttelsesfilm og mobil cover

Derfor bør du, idet du alligevel er ude og bruge flere tusind kroner på en ny smartphone, overveje, om det ikke var investeringen værd at smide et par hundrede kroner efter et robust og beskyttende mobil cover – eventuelt suppleret med stærk beskyttelsesfilm – så din lækre smartphone kan bevares smuk og intakt.

Find smarte, solide og billige mobil covers online på lux-case.dk

Hvis du ønsker at beskytte din smartphone optimalt imod splintring samt ridser og skrammer, behøver det ikke at koste en formue. Hos lux-case.dk kan du finde smarte og praktiske mobil covers til alle typer smartphone, uanset mærke og model. De lækre mobil covers er langt mere strømlinede i designet end deres klodsede forgængere fra forrige årti. Og så fås de i et væld af flotte og trendy farver og mønstre, som passer til enhver anledning. Se hele udvalget på https://lux-case.dk/ 

Flere Nyheder