Opel Mokka e – det fornuftige valg

07 December 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er du på jagt efter en ny bil til dig selv og din familie? Så bør du finde en bil der er bygget til at holde. Og her kan du med stor fordel kigge i retning af bilmærket Opel.

Hvorfor skal jeg vælge en Opel?

Den tyske bil producent Opel står bag en perlerække af solide og stabile modeller i flere forskellige størrelser og udformninger. Du vil altid kunne finde en bil som modsvarer dine behov i Opels sortiment som tæller både familiebiler, egoistbiler, minibiler og biler som er egnet til erhvervs kørsel.

Med en Opel får du en sikker bil som er udført i et gennemtænkt design med state of the art elektronik og de bedste køre egenskaber. Du og din familie kan have glæde af jeres nye Opel i mange år fremover. Og med en Opel elbil vil du samtidig kunne skåne miljø og klima når du kører rundt på de danske veje.

image

Laver Opel elbiler?

Skal familiens nye bil være en lydløs og miljøvenlig en af slagsen kan I vælge at købe en Opel elbil.

Opel står bag den nyskabende model Opel Mokka-e som repræsenterer det ypperste inden for moderne elbil teknologi. Med Opel Mokka-e får familien en elbil med masser af hestekræfter og god lang holdbarhed på batteriet.

Opel Mokka-e er den fødte familiebil, med mange gode features som højner såvel bilens sikkerheds niveau som dens køre egenskaber. Alt er gennemtænkt ned til mindste detaljer, fra kabinens indretning til den avanceret teknologi. Og så ligger Opel Mokka-e i den overkommelige ende af elbil pris skalaen.

Køb den nye Opel Mokka-e hos Bilcentret A. Nielsen

Er du og familien bosiddende i området omkring Middelfart i det vestfynske kan du med fordel kigge forbi Bilcentret A. Nielsen A/S og finde den nye Opel Mokka-e. Læs mere på bilcentret.dk

Flere Nyheder