autokolergruppen.dk

– Alt fra gulvafslibning til mobilcovers

Home - alkoholbehandling - Professionel alkoholbehandling der virker

Professionel alkoholbehandling der virker

Posted on January 13, 2020 in alkoholbehandling

Hjælp til dig der drikker for meget

Det er så hyggeligt at sætte alkohol på bordet, når weekenden nærmer sig, eller noget stort skal fejres. Vi danskere kan virkelig gå til den, når det kommer til at indtage alkohol. Derfor går det selvfølgelig også galt for mange mennesker. For lidt efter lidt kommer de våde varer oftere på bordet, og på et tidspunkt opdager du så, at du er blevet afhængig af alkohol. Her er du ikke alene. Mere end en halv million danskere drikker hver uge for meget alkohol. 140.000 danskere bliver betegnet som alkoholikere. Den megen alkohol er utrolig skadelig for kroppen, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved en markant større risiko for at få en kræftsygdom. Men heldigvis er der professionel hjælp at hente, hvis du skulle være blevet ramt af alkoholisme. Et af de steder hvor du kan komme tilbage på ret køl er Behandlingscenter Stien i Vojens.

En tilværelse uden alkohol

På Behandlingscenter Stien møder du kompetente medarbejdere, som vil gøre alt, hvad der er muligt for at hjælpe dig hen imod en tilværelse uden alkohol. Den første fase uden dit rusmiddel kan være virkelig sej at komme igennem. Din krop får nemlig abstinenser, når den bliver afruset. Dette forløb kræver omsorg og kærlig pleje, som du vil møde på Behandlingscenter Stien. Alkoholbehandlingen her fungerer efter den velkendte Minnesota-kur. Den går i al sin enkelthed ud på, at alkoholisme betragtes som en sygdom, du kan blive helbredt fra. Dette kræver så til gengæld, at du fuldstændig stopper med at indtage nogle former for alkohol.

Tilbage til livet

Behandlingscenter Stien er det perfekte sted at komme hen, hvis du er blevet afhængig af medicin og alkohol. Her hjælpes du tilbage til livet af dygtige medarbejdere med mange års erfaring. Selve behandlingen foregår på dejlige faciliteter, hvor der er meget natur omkring. Dermed kan du få den nødvendige fred og ro til at lægge alkoholen på hylden og vende tilbage til en tilværelse, hvor du igen bliver glad for at være menneske.

Læs mere på behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling