Sådan får du pæne gulve

29 September 2021
Steffen Hansen

Det kræver lidt at holde sit trægulv pænt og nydeligt. Gulvet kan godt risikere at få slid i løbet af den tid, du bor i din bolig. Derfor er det godt at kende til de metoder, som kan gøre dit gulv holder sin smukke ydre og du bedst muligt passer på den. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil give dig nogle gode råd til, hvordan du kan passe godt på dit gulv. 

Regelmæssig behandling

Du kan få behandlet dine gulve med enten olie eller lakering, så det får et smukkere udseende. Der kan godt komme en del mærker efter fester eller børn. Ligeledes bliver der trukket en del snavs rundt på gulvet, som kan være svært at få af med almindelig sæbe. Med oliebehandling dannes der et beskyttende lag, så snavs og alt mulig andet ikke trænger ind i træet. Derfor kan du overveje at få behandlet dine trægulve, så du kan få flotte gulve at se på igen.

Afhøvling eller afslibning

Hvis dit gulv har mange mærker efter de førnævnte fester eller diverse legetøj fra børn, så kan afhøvling eller afslibning gøre tricket. Det kan fjerne det yderste lag, så dine gulve bliver ensartede at se på igen. Hos de fleste gulvfirmaer kan du få høvlet eller slebet dine gulve af professionelle, der har ekspertise inden for området. Det kan godt betale sig at investere lidt i sine gulve, så kan de leve i længere tid. Det kan ende med, at du skal have nye gulve, hvis du ikke passer godt på dem. 

Nye gulve

Er du havnet i en situation, hvor dine gulve ikke står til at redde? Skal du have lagt nye gulve, så skal du henvende dig til professionelle. Du kan finde gulvlægger i Gentofte eller en by tættere på dig ved at bruge internettet eller ringe til firmaer, der beskæftiger sig med gulve. Du kan ringe rundt til forskellige og høre, hvad de kan tilbyde i pris, så du ikke bliver snydt for en masse penge. 

Flere Nyheder